May 13

Hemelvaart en de vrijdag erna, daar zou het moeten gebeuren. De Schulies zouden 2 dagen bij Walibi ondzwerven en, als er niemand misselijk zou worden, alle achtbanen en attracties proberen die er maar waren. Wel fijn achteraf dat het twee dagen waren, aangezien Walibi best wel uitgestrekt is en de twee dagen goed besteedt kunnen worden.

De eerste dag, hemelvaartsdag, arriveerden we om iets voor 11 op het park, nadat we alle bagage al in het 'huisje voor één nacht' hadden gedropt. Het feest kun beginnen en na opmeten van Laura schoten we richting de XPress.


Direct al de XPress, dat bracht de boodschap wel over.


Voor de oudjes was het direct al een bezoeking, de twee kidz wilden alleen maar maar, dus op naar de Speed of Sound!

Hierna konden andere achtbanen en waterpartijen niet uitblijven, en attracties met indrukwekkende namen als 'El Condor', 'El Rio Grande', 'Robin Hood', 'Space Shot' en 'Merlins Castle' moesten we wel uitproberen! Aan het eind van de dag waren de Schulies uitgeput!

Een hoogtepunt op de eerste dag was wel dat Merle en pa samen gingen 'skydiven'. Mams wilde het niet en Laura mocht helaas nog niet.. Ondanks dat ze beiden toch een beetje spanning voelden, was de reactie na de tijd: vet, gaaf, cool, nog een keer, nog eens cool, kicken!



De tweede dag werd, na een goede nachtrust, om 10:00 uur begonnen in de Goliath, volgens velen de snelste achtbaan van Nederland.

Na een paar achtbanen en andere attracties, kwam Merle er bij het reuzenrad achter dat bij één van de attracties haar mobiel verdwenen was. Ondanks alle maatregelen toch! Balen, en snel weer terug gegaan naar de attracties, de informatiebalie en parkpersoneel aangesproken. Jammer, maar helaas, de mobiel bleef weg.. Toch een domper op deze tweede dag.. Gelukkig gingen we niet alleen bij de pakken neerzitten en konden we nog genieten van de wildwaterbaan, nog een keer de Goliath en andere attracties.

Al met al een hartstikke mooi uitje!

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.