Apr 23

De Mors Heren 1 moest vandaag tegen Schuurman BRC 2. Een wedstrijd die eigenlijk nergens meer om ging, want De Mors Heren 1 had al klassenbehoud afgedwongen en Schuurman BRC 2 was al kampioen. En ik moet zeggen, bij vlagen was dat ook wel te zien! Desondanks waren er wel leuke fases, en wat deze wedstrijd helemaal bijzonder maakte, was het feit dat er afscheid werd genomen van 2 De Mors Heren 1 spelers en, last but not least, Hans Molendijk, de trainer die De Mors Heren 1 en 2 nu 4 jaar heeft getraind.


Er stond niet veel meer op het spel, maar dat was soms niet te zien. De start van de wedstrijd was in ieder geval wel voor De Mors Heren 1 door een snelle en benutte 5-meter en een correct uitgespeelde man-meer.

Hans Molendijk was weer als normaal fanatiek tussen de kwartjes door en probeerde tijdens time-outs nog een en ander scherp te zetten.

De concentratie van sommige spelers liet echter te wensen over. Sommige dachten uit elke mogelijke hoek te moeten schieten, wat vervolgens enige frustratie opwekte bij de rest van de spelers.

Dat de boodschap door een aantal spelers wel begrepen werd, laat het onderstaande korte filmpje wel zien.

Deze laatste wedstrijd stond echter in het teken van afscheid. Afscheid van een tweetal spelers die De Mors Heren 1 verlaten: Mark Langenhof en Marcel Markvoort, laten we hopen dat ze nog recreatief blijven spelen zodat de kennis en kunde bewaard en doorgegeven wordt. Ook het afscheid van Hans Molendijk die de heren van De Mors 4 jaar lang heeft getraind.

Hij heeft daarbij hoogte- en dieptepunten meegemaakt, zowel sportief als persoonlijk. Ik heb 2 jaren met Hans mogen samenwerken, als coach van De Mors Heren 2, waarin De Mors Heren 2 promoveerde naar de 3e klasse bond en helaas het jaar erop degradeerde. De samenwerking was altijd hartelijk, gemeend en eerlijk.

Hans, vanaf deze kant ontzettend bedankt voor deze tijd! Hopelijk zien we je nog vaak terug in Rijssen!

Meer waterpolofilmpjes zijn te vinden op Vimeo.

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.