Jul 28

Laura heeft er lang op moeten wachten, maar deze week kon ze naar het houtdorp in Rijssen. Voorzien van klompen (tegen de scherpe dingen) en een hamer en zaag ging ze afgelopen maandag naar het houtdorp. Toch wat onwennig en samen met een leuke meidengroep van allemaal zo'n 7 à 8 jaar is ze de afgelopen dagen aan het timmeren geslagen. Afgelopen woensdagavond mochten belangstellenden komen kijken wat de kinderen in elkaar getimmerd hadden, en Laura heeft ons ontzettend enthousiast meegesleept.

Hieronder de aankomst bij het houtdorp. Ondanks dat het de afgelopen dagen best wel mooi weer was geweest, was het weiland aardig drassig en waren de klompen geen overbodige luxe. Dat laatste niet alleen voor de modder, nee, in het houtafval zaten ook veel stukken met spijkers er nog in!

Laura had al aangegeven dat het 'huis' ergens achteraan stond, dus hup op weg naar nummer 17.


Toch knap dat 5 van die meiden dit in elkaar kunnen zetten! Hieronder zijn er 3 van de 5 te zien.


Dat Laura trots is op haar werk mag wel duidelijk zijn. Elke avond kwam ze uitgeput thuis, na een dag 'hard werken'. Normaal in de vakantie kost het 's avonds nogal wat tijd om haar naar bed te krijgen, maar niet nu.


Hele bouwwerken stonden er al, sommige wel 3 verdiepingen hoog. Het huisje achter hun was zelfs voorzien van een heuse glijbaan, iets waar veel kinderen gebruik van maakten.

Aanstaande vrijdag worden alle bouwwerken in de hens gezet, een spektakel waar iedereen welkom bij is!

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.