Oct 2

Afgelopen zaterdag 1 oktober was het dan zover, de heren teams 1, 2 en 3 hadden hun eerste wedstrijden in hun competities. De Mors Heren 1 moest uit in Bodegraven tegen Hoogenboom/BZ&PC 1, maar was gezien de stand 20-9 een maatje te klein. Hier is de stand te vinden.

De Mors Heren 3 moest thuis tegen Nunspeet 1. Deze ploeg was afgelopen seizoen op de 6e plaats geëindigd in de Bond vierde klasse, dus een ploeg waar we het lastig tegen zouden kunnen hebben. Heren 3 is afgelopen seizoen gepromoveerd van District naar Bond vierde klas. Mede omdat de nodige aderlatingen zijn gedaan door spelers af te staan voor Heren 2, en doordat er een aantal spelers afwezig waren (Gerben en Rene) voorzagen de meeste een pittige wedstrijd. Nunspeet 1 bestaat voornamelijk uit jonge spelers, dus dat werd veel zwemmen. Dan is het toch knap dat er aan het eind van het vierde kwart een eindstand van 5-4 op het scorebord stond en dat de punten in Rijssen bleven! De stand in deze klasse is hier te vinden.

De Mors Heren 2 moest thuis tegen Livo 2, een ploeg die het vorige seizoen op het nippertje in de klasse kon blijven. Vergeleken met vorig seizoen zou het dus een duidelijke winst voor De Mors Heren 2 moeten worden, ware het niet dat er een groot aantal spelers nieuw waren in De Mors Heren 2 (spelers uit Heren 3 en Jongens A).

Dat was eigenlijk ook wel een beetje te zien. Talent genoeg, maar er zat nog teveel terughoudendheid, zodat een aantal spelers heel erg gefocust waren op de opdrachten en niet op oplossingen. Aan beide kanten werden de nodige fouten gemaakt, waren de nodige uitsluitingen en vielen er zo nu en dan gelukkig ook nog doelpunten.

Dat de heren van De Mors Heren 2 de opdrachten goed uitvoerden was duidelijk te zien tijdens de aanvallen van Livo 2. Zij kwamen direct onder druk te liggen en konden totaal niet gevaarlijk worden. Het was jammer dat de vele breaks van De Mors Heren 2 niet wat effectiever werden uitgevoerd, want dan was er een mooiere stand dan 6-2 op het scorebord gekomen.

Hieronder nog een aantal filmpjes.


Zoals gezegd, de eindstand van 6-2 was dik verdiend. Verdedigend zit het wel goed, nu nog in de break en in de man-meer wat efficiënter en de eindstanden worden meer zoals het ook deze wedstrijd zou moeten zijn.

Excuses voor eventuele slechte zinsbouw, ik moet weer wennen aan de verslagen e.d.

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.