Apr 8

In Rijssen is het nogal wat, het jaarlijkse paasvuur ontsteken. Hordes jongelui gaan dan richting een grote hoop hout in de afwachting van het in de fik steken ervan, ondertussen gein trappen en in sommige gevallen een borreltje of een biertje drinken. Gisteren was het al niet anders. Ergens ver buiten Rijssen, dat leek het mij in ieder geval wel toe, zover op de fiets, werd het paasvuur ontstoken. Een grote tent met een paar biertappen, lekker muziek en veel volk erbij. In één woord: gezellig!

Vooral net achter het paasvuur was het mooi om te zien. Allemaal lichtpuntjes die door de wind werden weggedragen, net allemaal vuurvliegjes! Toch wel opletten voor de 'vuurvliegjes', ze konden wel aardig prikken en brandplekjes veroorzaken!

Posted by Jan Schulenburg

0 Trackbacks

  1. No Trackbacks

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.