Mar 22

Hallo mensen,

Weten jullie hoe het is om heel veel verjaardagen na elkaar mee te maken? Nou ik wel! In onze familie zijn best wel vaak veel mensen in een paar dagen achter elkaar jarig en ook dit weekend was dat zo. We hadden een verjaardag van mijn tante & oom en die dag erna hadden we nog een verjaardag van mijn vader & moeder. Dat waren heeeel veel taartjes in 2 dagen! Op de dag dat we mijn vader & moeders verjaardag vierden, bleven ook wat familieleden van de Gritter-kant eten want dat hadden we afgesproken. En ze zijn tot 's avonds gebleven maar niet te laat want die dag daarna moesten we wel weer naar school. We hebben de hele dag gespeeld en zelfs nog 's avonds laat! We liepen nog zonder jas buiten en dat was heeel erg koud!!!!!!! Maar verder heb ik niet veel meegemaakt, dus verder vertel ik jullie lekker niets.

P.s. eet nooit te veel taartjes want dan wordt je ziek!

Posted by Merle Schulenburg

Mar 20

VZ&PC 1 tegen De Mors heren 1 in Vriezenveen, een mooie wedstrijd op een stralende zaterdag in maart. Een streekderby, waarbij er altijd op het scherpst van de snede gespeeld wordt. En nu ook nog eens een wedstrijd waarbij de belangen voor De Mors Heren 1 niet onaanzienlijk waren, bij winst zou positie 10 weer in zicht komen!

In Lichtenvoorde moest De Mors Heren 2 het tegen Livo 2 opnemen. De belangen voor De Mors Heren 2 zijn het behoud van positie 3 en eventueel zicht op positie 2, waarbij ze dan wel afhankelijk zijn van de resultaten van VKC 1.

De Mors Heren 3 had een vrij weekend, maar tal van concurrenten moesten wel, waaronder VZ&PC 2. Theoretisch stond VZ&PC 2 op de 2e plek in de competitie met 2 wedstrijden minder gespeeld dan De Mors 3, en dat met nog maar 4 wedstrijden te spelen (voor de meeste teams). Spannend!

Continue reading "Heren 1 laat winst liggen, Heren 2 en 3 doen goede zaken"

Posted by Jan Schulenburg

Mar 14
Heren 3 van RZ&PC De Mors heeft afgelopen zaterdag de koppositie met succes verdedigd door met 6-8 te winnen van de Woelwaters 1 in Harderwijk. Met nog slechts 4 wedstrijden te spelen staat Heren 3 van RZ&PC De Mors al aardig los van de naaste concurrentie. Kijk hier voor de actuele stand!

Posted by Jan Schulenburg

Mar 5

Beste mensen,

Vandaag is mijn vader's verjaardag en we eten samen met de hele fam. een buffet thuis nog wel! Echt het was heerlijk! want we hebben het namelijk al gehad, maar het is nu wel super laat hier. Maar ik blijf nog wel even op hoor! Ik ben nog lang niet moe en speel nog lekker door met spelletjes!

Het weekend is al bijna weer voorbij en ik wil nog een paar dagen weekend! Dat was het wel eigenlijk... O, en ik heb nog met mijn nicht gespeeld maar dan met Jeninne. Dat was het echt wel, verder heb ik niets te vertellen.

Doei!

Posted by Merle Schulenburg

Mar 5

Afgelopen week was het zover, de eerste bestelde cakes voor de actie van de Ontmoetingskerk zijn geleverd. De familie en buurtjes waren maar wat blij, en de cakes zijn zowat direct opgepeuzeld waarna de volgende bestellingen weer werden geplaatst. Een goed teken dat de cakes lekker waren!

De actie loopt nog tot zaterdag 18 maart, in de week ervoor worden de laatste cakes gebakken en geleverd. Er is dus nog tijd om te bestellen! Hieronder een paar foto's van de gewone cakes en de kruidcakes met rozijnen.

Posted by Jan Schulenburg

Mar 1

Hallo mensen,

Kennen jullie dat gevoel van de eerste schooldag/werkdag na een vakantie...

Dat had ik vandaag! En dat was echt niet leuk! Maar... het was ook wel leuk om weer eens mijn vrienden te zien.

P.s. Als je hier op deze website een reactie zet moet je je naam er wel bij zetten.

Posted by Merle Schulenburg

(Page 2 of 18, totaling 103 entries)