Feb 26

Het was voor het publiek niet leuk om te zien. Ik kan het zelfs geen damesteam noemen, want dan doe ik de dames ernstig tekort. Wat wel duidelijk was, was dat de gemoederen hoog opliepen en dat het niet snor zat met Heren 3.

Eerder op de dag had Heren 2 in Neede al redelijk makkelijk gewonnen van NZC Neede. Omdat er een aantal afzeggingen waren en zieken, mochten een drietal heren van Heren 3 meedoen onder de toezegging dat ze op tijd in Rijssen waren om daar ook mee te doen. Dat lukte, maar of dat beter was?

Om maar te beginnen met het goede nieuws: ik kan nog een beetje meedraaien met Heren 2. Ongeveer 1 kwart gespeeld, maar voor mijn eigen gevoel had het wel iets meer mogen zijn. De eindstand was 'maar' 8-1, maar het had meer kunnen zijn. Door een mooi aantal doelpunten van o.a. Mark en Teun (en nog een paar anderen) was de wedstrijd na het 2e kwart al gespeeld.

Anders dus voor Heren 2. Door afwezigheid van twee spelers waren er een aantal kunstgrepen uitgevoerd, en werd er gehoopt dat dat iets zou opleveren.  Heren 3 liepen constant achter de feiten aan, en door frustratie gingen heren 3 spelers forceren met veel frustratie en woorden over en weer. Mede door het goede keeperswerk van de tegenstander was de eindstand 4-5 in het voordeel van de bezoekers. Terecht. Een schande voor Heren 3 dit spel!

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as (Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.